esmaspäev, 1. veebruar 2010

Lubaduste võidusõit alanud!


On loomulik, et rahvale meeldimiseks tuleb selga panna ilusad riided ja anda ilusaid lubadusi. Hiljem tuleb vaid õigete sõnadega asi rahvale selgeks teha. Käesolev võrgupäeviku sissekanne ei ole tehtud seepärast, et toimus üllatuslike lubaduste rohke IRLi suurkogu...see on tehtud lihtsalt pärast seda.

Kohe-kohe on parem maailm tulekul! Ilmselt asuvad meie poliitliikide esindajad...erakonnad nimelt...üksteise võidu lubadusi jagama. Paremast Eestist ja paremast tulevikust.
Meenus, et olen seda juba kunagi varem näinud...ka lahendust kuidas täitamat lubaduste taagast kaunilt välja tulla.

Monty Pythoni Lendav tsirkus lahendas olukorra nii:

Telesaade "Tinti näkku":

Ajakirjanik: Oma plaanis paremast Britanniast meie kõigi jaoks lubasite, et ehitate 88 tuhat miljonit-miljardit uut maja aastas Suur Londoni piirkonnas. Tegelikkus on selles, et te ehitaseta vaid kolm.
Olete te veidi pettunud selles tulemuses.

Transvestiitselt riietunud koduasjade minister: Ei, ei üldse mitte. Vastaksin sellele küsimusele kahel moel. Algul räägin oma tavalise häälega ja siis nagu väike vinguv siga....


Siin ka asjakohane videoülesvõte sellest saatest.

1 kommentaar:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Miks E24 jälle kirjutab vaid suurettevõtete huvidest http://www.e24.ee/?id=218843&com=1
Miks E24 jälle kirjutab vaid suurettevõtete huvidest ja jätab mainimata kuis mitteettevõtjad saavad tagada endale elektri ja toasooja-kuis mitteettevõtjad saavad tagada sõltumatuse energiamonopolidest.Selleks on ju annavad ideaalse võimaluse passiivmajad,nullenergiamajad,ökomajad...ja igaüks on võimeline ise ehitama väikesevõimsusega elektrituuliku mis tagab oma elamises tarvitava elektienergia koguse:
www.scoraigwind.com
www.otherpower.com
www.energy4home.com
Küllap on võimalik ise ehitada ka maasoojuspumpasid.
Igatahes majas milles on maasoojuspump ja sellele elektri saab väikesevõimsusega elektituulikust või päikesepaneelist siis pole enam vaja osta toasoojust ega elektrit.
Ja tuult on alati piisvalt veidi maapinnast kõrgemal-maja katusel on alati see 2 m/s tuult...
akud säilitavad energiat terveks nädalaks ja seda juba ei juhtu,et terve nädala on absoluutne tuulevaikus ka maja katusel...
Venemaal müüakse maasoojuspumpi ja väikesevõimsusega elektrituulikuid tunduvalt odavamalt kui Eestis...
Ökomaja saab ehitada kahekümne tuhande krooni eest:
www.savikodu.pri.ee

Tuumajaama asemel võiksite ehitada loidete energia generaatori.Iiirimaal juba teist kuud töötab loidete energia generaator,see annab 250 MW.
Kümme sellist Eesti randadesse,lisaks tuulepargid(üks tuulepark tagab 1-2% kogu Eestimaa energia vajadusest) ja tuumajaama pole vajagi.